Przystawki

Pieczony burak z sosem pomarańczowym i kozim serem – 16 zł

Tatar ze śledzia z konfiturą z czerwonej porzeczki podany na pumperniklu – 28 zł

Carpaccio z kaszubskiej polędwicy wołowej z listkami parmezanu i kaparami – 34 zł

Ceviche z krewetkami koktajlowymi i surimi podane na chrupiącej tortilli – 24 zł

Półmisek przekąsek fit z sosem miętowym – 19 zł

Zupy

Zupa rybacka Na Skarpie – 15 zł

Zupa z grzybów leśnych – 15 zł

Zupa ze świeżych pomidorów z bazylią i listkami parmezanu – 11 zł

Krem z kukurydzy z pikantnymi nachos – 13 zł

Żurek z grzankami razowymi – 13 zł

Dania główne

Miodowe żeberka podane z pieczonymi ziemniakami oraz surówką z czerwonej kapusty – 39 zł

Fileciki drobiowe duszone w kremowym sosie kurkowym podane z risotto z warzywami – 39 zł

Polędwiczki wieprzowe ze szpinakiem i serem pleśniowym podane na plackach z batatów i ziemniaków – 38 zł

Pieczeń z karkówki z sosem grzybowym podana z kluskami śląskimi i zasmażanymi burakami – 36 zł

Stek z polędwicy wołowej z masłem czosnkowym podany z frytkami steakhouse oraz sałatką z rucoli – 67 zł

Sałata rzymska z szynką parmeńską podana z winegretem z suszonych pomidorów i bagietką – 28 zł

Spaghetti aglioolio z krewetkami tygrysimi – 32 zł

Czarny makaron z kurczakiem i warzywami w kremowym sosie pomidorowym – 28 zł

Filet z miruny pieczony z aromatycznymi ziołami podana na warzywnym pappardelle – 39 zł

Filet z sandacza smażony z sosem borowikowym podany z trzema warzywnymi puree – 44 zł

Pstrąg tęczowy smażony w całości podany z frytkami z batatów i kolorową sałatką – 37 zł

Filet z dorsza bałtyckiego w chrupiącej panierce podany z bukietem pieczonych warzyw – 38 zł

Krewetki tygrysie smażone w sosie maślano-czosnkowym podane z kolorową sałatką i bagietką – 54 zł

Gulasz z kurek podany z plackami ziemniaczanymi – 29 zł

Grillowane warzywa z burakiem i serem feta podane z bagietką ziołową – 25 zł